Presse / info
Ved officielle udtalelser kontakt:
Bent Lassen
Skjernvej 1
6900 Skjern
Tlf.: 97 36 19 20
Fax.: 97 36 19 25
Mob.: 20 43 19 20
E-mail: info@omsynsvaerksted.dk

Pressemeddelelser:
Omsynsværksted.dk / Omsynsvaerksted.dk

Eftersom det er tilladt at foretage omsyn på div. køretøjer af private værksteder, har jeg valgt at købe domænet www.omsynsværksted.dk som oplysnings- og tidsbestillingsside på nettet, og kan hermed tilbyde omsynsværksteder, at blive en del af dette system.

Formålet med købet af denne side er, at vi som godkendte omsynsværksteder næppe får henvist kunder fra andre synshaller i forbindelse med booking af et omsyn. Vi har derfor valgt at oprette denne side med det formål, at få alle godkendte omsynsværksteder registreret på én hjemmeside. Dette skal gøre det synligt og let overskueligt for både privatpersoner såvel som værksteder/bilforhandlere.

Siden skal anvendes som et bookingsystem, hvor kunder har mulighed for at finde det værksted der ligger nærmest deres bopæl. Der vil fremgå et Danmarkskort opdelt i 7-8 regioner, evt. med en prik for hver registreret by/værksted, hvor kunder har mulighed for via internettet at bestille tid hos det enkelte værksted.

Hvert registreret værksted vil have deres eget link, således at der vil fremgå billede og omtale af virksomheden, lidt information om hvilke køretøjer virksomheden har tilladelse til at omsyne, samt et email-system der muliggør det for kunden, at få det ønskede omsynstidspunkt bekræftet uden telefonisk kontakt.

For at få det optimale ud af omsynsordningen og videreudvikle os er det vigtigt at alle medlemmer kommer med hver sine ønsker og ideer.

Ydermere arbejder vi på en mere enkelt stempling af papirerne ved omsyn. Der arbejdes på værkstedskilte, annoncer, reklameartikler og meget andet. Vi modtager i den forbindelse gerne andre gode idéer.